23
1
32

produk

Layanan siji-mandeg, kustomisasi

liyane >>

babagan awake dhewe

Usaha kanggo nggawe nilai paling gedhe kanggo saben pelanggan

about us01

apa kita nindakake

Longou International Business(Shanghai) Co., Ltd. didegaké ing taun 2007 lan dumunung ing pusat ekonomi–Shanghai.Iki minangka produsen aditif bahan kimia konstruksi & panyedhiya solusi aplikasi lan setya nyedhiyakake bahan & solusi konstruksi kanggo pelanggan global.

Sawise luwih saka 10 taun pangembangan terus-terusan lan inovasi, LONGOU INTERNATIONAL wis ngembangake skala bisnis menyang Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropa, Amerika, Australia, Afrika lan wilayah utama liyane.Kanggo nyukupi kabutuhan pribadi pelanggan manca lan layanan pelanggan sing luwih apik, perusahaan wis nyiyapake agensi layanan jaban rangkah, lan wis nindakake kerjasama ekstensif karo agen lan distributor, mboko sithik mbentuk jaringan layanan global.

liyane >>

sinau liyane

Buletin kita, informasi paling anyar babagan produk, warta lan penawaran khusus.

NAKONI, NYELIDIKI
  • Team

    tim

    Tim profesional kanggo kabutuhan pelanggan sing beda

  • Certificate

    Sertifikat

    Produksi kualitas dhuwur kanggo nggawe nilai luwih

  • Culture

    kabudayan

    Ikhlas, Dedikasi, Tantangan sing ora mungkin

aplikasi

Agen rasa ing aplikasi konstruksi

  • 50000MT 50000MT

    Kapasitas taunan

  • Over 50 Luwih saka 50

    Negara Ekspor

  • 100% 100%

    Kepuasan Pelanggan

  • 24-hour 24 jam

    Wektu Respon

  • 100% 100%

    Tarif pangiriman ing wektu

warta

Maju karo jaman, pionir lan inovatif

Apa sampeyan ngerti peran selulosa eter ing pu ...

Desain lukisan bangunan telung tingkat: tembok, lapisan dempul lan lapisan lapisan.Putty, minangka lapisan tipis saka bahan plester, nduweni peran kanggo nyambungake ...

Apa sampeyan ngerti peran selulosa eter ing pu ...

Desain lukisan bangunan telung tingkat: tembok, lapisan dempul lan lapisan lapisan.Putty, minangka lapisan tipis saka bahan plester, nduweni peran kanggo nyambungake ...
liyane >>

Apa aplikasi redispersible late...

(1) Efek saka mortir seger: ① ndawakake wektu apa lan wektu luwes;② Ningkatake kinerja penylametan banyu kanggo njamin hidrasi ceme ...
liyane >>

Efek saka macem-macem komponen ing tensile stren ...

1. Pengaruh dosis semen ing kekuatan adhesive tensile saka adhesive kothak keramik.Kanthi nambah dosis semen, ...
liyane >>

Aditif ing bangunan kuna

Bangunan kuno China duwe sejarah sing dawa lan budaya sing apik banget.Dheweke wis disimpen kanthi utuh nganti atusan ewu taun, sing kabeh ...
liyane >>

Apa kinerja poli Redispersible ...

1. Nambah kekuatan lentur lan kekuatan mlengkung saka mortir Film polimer kawangun dening Redispersible wêdakakêna polimer wis keluwesan apik.Film digawe ing ...
liyane >>